Hoe u een windturbine thuis installeert

Als je erover hebt nagedacht om thuis een windturbine te bouwen, ben je bezig met een aardig project. De nieuwste windturbinetechnologie kan uw hele huis van stroom voorzien! De doe -het -zelf windturbine is de ultieme energieonafhankelijkheid en hoeft de bank niet te breken! Het volgende artikel laat u zien hoe u zelf een windturbine kunt installeren, inclusief kosten en efficiëntie. En vergeet niet om de waarschuwingen te lezen voordat u begint. Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor een professionele windturbine -installatieprogramma.

Het installeren van een doe -het -zelf windturbine

De eerste stap bij het installeren van een doe -het -zelf windturbine is het bouwen van de fundering en de toren. U kunt een multiplex of stalen vierkant gebruiken voor de basis en een stalen buis elleboog aan elk uiteinde om de onderkant van de toren te vormen. Bevestig vervolgens de messen aan de hub die zich aan de toren klemt. De messen moeten vrij zijn van losse materialen of scheuren, en u kunt nu de spil op de toren aansluiten.

Voordat u begint, moet u bepalen hoeveel wind beschikbaar is waar u van plan bent de windturbine te installeren. U kunt dit ontdekken door windkaarten voor uw gebied te controleren of contact op te nemen met een lokale leverancier van windturbine. De hoeveelheid wind die kan worden gegenereerd, bepaalt de grootte van de turbinesbladen en de hoogte van de toren. Als uw eigendom veel bomen heeft, moet u de turbine hoog genoeg installeren om hun takken te vermijden. Als u niet genoeg land heeft, kan het het beste zijn om de turbine aan de andere kant van het pand te installeren.

Kosten voor het installeren van een doe -het -zelf windturbine

Veel mensen in winderige regio’s willen graag hun eigen schone energie genereren en hun eigen stroomvoorziening hebben. Het is echter niet eenvoudig om aan de slag te gaan en er zijn verschillende dingen om te overwegen voordat u begint met bouwen. Allereerst moet u een geschikte site vinden voor uw doe -het -zelf windturbine. Deze site moet tegen de wind zijn van bestaande gebouwen, bomen en andere objecten. Het moet ook horizontaal boven 500 voet zijn. Bovendien moet u ruimte hebben voor de toren- en man -draden.

De kosten van een windturbine van 1,5 kW kosten u tussen 8000 en 12000. U kunt verwachten dat u ongeveer 2.600 kW per jaar ontvangt, maar dit hangt af van de locatie en windomstandigheden. Een windturbine van 15 kW kan u daarentegen ongeveer 100.000 kosten en kan meer dan 36.000 kW hernieuwbare energie per jaar genereren. Hieronder staan enkele van de kosten die betrokken zijn bij het installeren van een doe -het -zelf windturbine.

Efficiëntie van een doe -het -zelf windturbine

Een van de belangrijkste componenten bij het bouwen van een doe -het -zelf windturbine is het gebruik van een ladingscontroller. Een laadcontroller voorkomt dat stroomspikes uw apparatuur beschadigen. Een voet is beter dan een betonnen voet, maar het is moeilijker om een goede pasvorm te vinden. Bij het bouwen van een doe -het -zelf windturbine is het belangrijk om rekening te houden met de ontwerpfase van het project. Zonder een ontwerp kan het moeilijk zijn om je voor te stellen hoe de turbine eruit zal zien en hoe deze zal functioneren wanneer ze worden samengesteld.

De grootte en het type van uw doe -het -zelf windturbine zullen de efficiëntie ervan bepalen. De National Renewable Energy Laboratory -website heeft informatie over gemiddelde windsnelheden. De afstand tussen de messen wordt de rotordiameter genoemd. U kunt deze informatie ook vinden over de productspecificaties. Windturbines moeten minimaal 55 voet van elkaar zijn. U moet ook metingen uitvoeren van het gebied waar u van plan bent om de doe -het -zelf windturbine te plaatsen, zodat u de juiste grootte nauwkeurig kunt bepalen.

Nadelen van een doe -het -zelf windturbine

Hoewel de voordelen van DIY windenergie in overvloed zijn, zijn er een paar nadelen. Wind is niet altijd betrouwbaar. Tijdens perioden van hoge windsnelheid zal een doe-het-zelf windturbine functioneren met een capaciteit van 30-40%. Dit betekent dat windenergie niet altijd beschikbaar is bij de piekvraag, en u mogelijk een back -up stroombron nodig heeft in het geval van een stroomstoring. Een ander nadeel is dat de apparatuur uitgebreid onderhoud vereist. Bovendien zijn er ook risico’s bij het bouwen van windturbines.

Scroll naar top